Serveis de minicarregadora BOBCAT amb pala

Serveis de minicarregadora BOBCAT amb pala

Moviment de terra i excavació

Moviment de terra, excavació i neteja del terreny pel desenvolupament és una tasca feixuga que necessita ser avaluat prèviament i executat per professionals amb formació i experiència. Entenc la logística de neteja del terreny en les comarques de Barcelona i Girona i tinc la maquinària per fer la feina ràpid i eficaçment del projecte desitjat. Sóc especialista en tot tipus d’operacions de desmuntatge i puc assumir projectes de totes les mides i abast, com:

Projectes d’agricultora i de cultiu

Si està pensant a preparar noves terres de cultiu per al conreu mitjançant l’eliminació de qualsevol vegetació, fer pla el camp i eliminar obstacles al procés de plantació. Si la temporada ha acabat i està preparant el sòl per a la sembra futur, puc eliminar la vegetació existent.

Projectes comercials

Si estàs preparant la terra pel desenvolupament comercial, posa’t en contacte amb mi avui per obtenir ajuda en la neteja i classificació del seu problema. Sóc capaç d’eliminar els matolls o arbustos que poden obstaculitzar la seva viabilitat per seguir endavant amb el projecte.

Projectes residencials

Està pensant en la construcció de la casa dels seus somnis? Una extensió d’una casa ja existent? Un moviment de terra amb finalitats de jardineria, una piscina ? Estic a la teva disposició per ajudar a accelerar aquest procés i puc eliminar arbres petits, arbusts, vegetació i més per aconseguir un terreny o parcel·la neta. A més a més, depenent de la necessitat del terreny, és a dir, pla o inclinat, amb la mini carregadora puc aconseguir el desitjat.